Wanneer je van plan bent om op internet te gaan gokken op fruitautomaten en slots dan is het van belang om te gokken bij een betrouwbare gokkasten aanbieder. Het aanbod van online speelautomaten is gigantisch en het kan dan vooral voor beginnende internet gokkast spelers best lastig zijn om te weten waar zij goed terecht kunnen. Zo dient het spelaanbod goed te zijn maar is het ook belangrijk dat zaken als betalen en uitbetaling goed en veilig verlopen.

Met deze website proberen wij spelers van informatie over het gokken op online gokkasten te voorzien en bieden spelers ook een gevarieerd aanbod van online speelautomaten.

Gokken op internet voor beginners

Als je op zoek gaat naar gokautomaten om op internet te spelen dan heb je wellicht al eens in een speelhal, kroeg of friettent op een gokkast gespeeld. De meeste spellen die je in de speelhal tegenkomt kun je dus ook online spelen alleen dan natuurlijk vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving. Het is leuk om te weten dat je alle gokautomaten die je op deze website treft ook gratis kunt spelen, zo weet je immers welk spel jij het leukst vindt om wellicht met echt geld op te gaan spelen. Schroom dus niet om de spellen gratis te spelen want dan krijg je ook een beter beeld van het spelaanbod.

Zodra je het besluit neemt om met echt geld te gaan gokken is het verstandig om eerst een speelbudget in te stellen en je hieraan te houden want het gokken moet leuk blijven!

Betalen en uitbetaald worden

Er kan al sinds 1997 bij een internet casino worden gegokt alleen was het gokken meer bestemd voor diegenen onder ons in het bezit van een credit card. Tegenwoordig kan je snel, veilig en vertrouwd betalen met iDEAL maar naast iDEAL zijn er (vooral voor gokkasten) meerdere betaalopties beschikbaar. Zo kun je regelmatig ook speelkrediet kopen per telefoon, SMS bericht of een online betaalmethode zoals Skrill (Moneybookers) of Neteller gebruiken. Er zijn tegenwoordig dus voldoende mogelijkheden om speeltegoed te kopen. Het opwaarderen van credits per telefoon kan op vrijwel alle gokkasten op deze website behalve bij de video slots en 3D slots waarje optioneel via iDEAL of credit card kunt betalen.

Wanneer je een prijs hebt gewonnen dan wordt het gewonnen bedrag doorgaans naar jouw bank of girorekening overgemaakt maar regelmatig laten spelers het geld staan op hun spelersrekening om hier later weer gebruik van te kunnen maken. Gewonnen bedragen kunnen al vanaf tien euro worden uitgekeerd en meestal duurt het uitbetalen drie tot vijf werkdagen.